programma’s

Naast optredens met een keus uit mijn meertalig repertoire aan liederen en verhalen heb ik ook  avondvullende themaprogramma’s. Ze kenmerken zich door een meer uitgewerkte verbinding van verhalen en muziek, een inhoudelijke rode draad en een bescheiden theatrale aankleding. De nieuwste voorstellingen:

De lange reis naar Berlijn

Een literair-muzikale voorstelling rond een reisverhalenbundel met CD, die in november 2016 is verschenen. Ook uitermate geschikt als huiskamervoorstelling. Naar keuze Fries- of Nederlandstalig.

Tiden ha tiden          of:        Waar blijft de tijd

Voor meer informatie: klik op de titels.

Sehnsucht

is een avondvullend, meertalig kleinkunstprogramma, dat daarnaast ook zeer geschikt is voor koffieconcerten & thuisvoorstellingen. Deze voorstelling is er ook met aan de piano de formidabele pianiste Corinne Staal – en is dan op z’n plek in iedere kleine theaterzaal. Voor meer informatie: klik op de titel.

Daarnaast is er nog:

Waterland

is al wat ouder en kan – naar keus – overwegend in het fries of het nederlands worden gespeeld. En ook samen met verhalenverteller Douwe Kootstra. Voor meer informatie: klik op de titel.

Ook mijn friestalige voorstelling over de Makkumer voordrager Wibren Altena:

Wibren Altena- in swalker yn ‘e geast

staat nog altijd op het programma.

De uitkoopsom van de solo-voorstellingen ligt tussen de 180 en 250 euro (alles inbegrepen). Met pianiste Corinne Staal of verteller Douwe Kootstra is dat – afhankelijk van de omstandigheden – tussen de 400 en 500 euro incl.