zanger & verteller

Algemeen
De meeste optredens zijn ‘solo’. Ik maak een keus uit mijn brede repertoire van liedjes en verhalen. Rekening houdend met de locatie, de gelegenheid, het publiek of de groep, de lengte van het optreden, de tijd van het jaar. En met de ruimte die er is om de liedjes een plek te geven in langere verhalen. Ik begeleid mijzelf op accordeon en piano (die ik zelf kan meenemen). Ik werk graag akoestisch, maar als het nodig is kan ik een geluidsinstallatie meenemen.
Daarnaast verzorg ik programma’s met verteller Douwe Kootstra.

Ouderen
Omdat ik een groot repertoire heb van oude liedjes ben ik een welkome gast bij oudere mensen in hun verschillende leef- & woonsituaties. Zo maak ik voorstellingen voor ouderen die nog in het volle leven staan, met vaak grappige liedjes en verhalen. Maar ik kom ook graag bij mensen in een verpleeghuis. Voor hen zitten zulke liedjes vaak vol met vrolijke en troostrijke herinneringen. Ik tref mijn toehoorders in de zaal, in de tuin bij een bazaar of op een reisje met een boot. Maar ik zoek ze ook op in hun eigen kamers, aan de tafel of het bed waar ze niet meer uitkomen.

Huiskamerconcerten.

Een aantrekkelijke mogelijkheid voor mensen die een groot huis en/of een ruime kamer hebben. Als u dan ook nog beschikt over een piano of vleugel, wat is er dan mooier dan een ‘voorstelling aan huis’? Bekenden, vrienden, buren uitnodigen, een podiumplek van een vierkante meter en ik maak er een prachtig en intiem optreden van.

Prijzen: De prijs van een optreden is afhanklijk van het karakter (kort, lang), solo of samen en van de plek (afstand). Globaal:

Een solo-optreden is vanaf € 165,- , een duo-optreden vanaf € 450,- ( ex. 6 % BTW en ex. reiskosten). Ik heb de status van kleine zelfstandige, u krijgt dus een rekening met BTW van mij en er hoeft geen belasting of premies te worden afgedragen.

N.B.: Ik treed niet op in ruimtes waar wordt gerookt!

Leave a Reply